July 30, 2009

Kenangan Taman Negara

Kenangan Taman Negara Pahang. Yg mana aku & family lawati awal July lalu..actually byk pic yg kami ambik tapi ni jer antara yg ada lam hset aku yg otai tue (malas la aku nak mintak kat keluarga aku pic2 lain wpun camera mereka lebih mengancam dr hset aku nie. And of course no my personal pic here (tak perlulah aku kongsikan wajah2 kami ketika di Tmn Negara tu). Tapi ada la gak terselit kat bawah nie kelibat emak & adik aku...but blur. So, tentu pencuri / perompak tak bleh cam muka mereka.........! (camana nak cam kalau dah pic pun snap dr sisi/belakang..hehehe)






No comments: