December 22, 2009

Semuanya Baik

Good news! guess what? Tomorrow I will start my job in Research Library. harap2 semuanya OK. Aku baru jer balik dr Alamanda ngan kak nora, minum2 kt sana lepas g Empress Hotel..buang masa jer g hotel tu! Actually, Memang aku kerap jugak keluar...saja ambil angin luar. Jumaat lepas aku g tgk movie ngan nurul kt Alamanda. Citer Susuk..memang best. Kami berdua puas hati. Lepas tu balik la..penat.........kalau dah tgk wayang tu memang malas nk shopping.

Siang tadi farewell puan aminah. Sedih gak puan masa terima hadiah2. Aku pun terasa gak, yeala aku syg puan. Dari mula aku masuk keja sampailah hari ni..dia la satu2nya big boss kami. So, tentulah terasa jugak kehilangannya bila dia nak resign ni. Pun begitu kami semua redha dgn keputusan yg dia ambil, semoga dia berjaya dlm bisnesnya, Insyaallah.

Keja kat research library memang byk, jadi aku harus bersedia dan mesti jadi pekerja yg rajin...harap2, ada improvement dlm hidup aku..perubahan ke arah yg lebih baik & cemerlang.
OKla...aku dh kepenatan ni...panjang umur murah rezeki kita jumpa lagi. Insyaallah. Cheers:)

No comments: