January 15, 2010

Nak Buat Apa ek......?


OK. Aku x jadi balik Phg petang nie. Sebab? suami kakak aku dah balik awal2 tadi lagi. Aku keja, so memang xleh ikut. Unless balik pas keja. Jadi, apa aktiviti aku nk buat pas keja? Semlm aku temankn kak nora tgk staff main bola sepak kat padang mmu ni.....petang ni aku xder apa2 plan.........maybe stay opis jer kot, since ari ni pun memang kena balik lambat. Friday -5.45pm.


Oh, sebenarnya byk keja yg boleh aku buat...contohnyer kemas bilik & almari aku yg lama aku tinggalkn tu, selain menghabiskan bacaan buku2 aku yg belum habis dibaca tu.......
OKla, aku stop dulu. Insyaallah panjang umur bertemu lagi.

No comments: