August 27, 2011

Konspirasi Yahudi Dajjal

Lihatlah bagaimana Freemason menghancurkan umat manusia secara halus. Hentikanlah mengagungkan barat. Tidakkah kita sedar bahawa kita sudah lama dijajah? Pakaian menjolok mata di khalayak ramai, cara hidup sosial tanpa segan-silu dan sopan-santun, perbuatan, pergaulan, banyak dipengaruhi anasir yg menyesat dan menjauhkan lagi kita dari agama. Adakah kita rela membiarkan diri terus dijajah dan dicengkam oleh mereka? Smoga kita sama² kembali kpd Al-Quran dan Hadis.



Sila layari web Ibnu Yaakob salah satu blog yg membongkar rahsia mengenai konspirasi dajjal, yahudi dan freemason. ~ Sebenarnyer konspirasi dajjal dan freemason nie dah lama diketahui umum, Majalah Mastika pun pernah menulis secara detail mengenai Freemason. Bagi aku, yg baik kita jadikan tauladan, yg buruk jadikan sempadan. Anggap saja apa yg kita tgk dan baca ni sebagai satu ilmu pengetahuan..kalau tak kena dgn pendapat atau fikiran kita, ignore jer. Simple kan?

Note: Blog Ibnu yaakob baru saja ditutup beberapa hari lepas. Sebenarnya byk lagi blog konspirasi dajjal, kalau rajin pembaca boleh google sendiri.

1 comment:

NurAin Salamah said...

Ad Daulatul Islamiyah Melayu
Khilafah Islam Akhir Zaman

Kami mengundang Kaum Mukminin-Mukminat
Dari seluruh Dunia untuk bergabung bersama kami
Menjadi Tentara Islam The Man from The East of Imam Mahdi
as A New World Religion Bangsa Islam Akhir Zaman.

Kunjungi Undangan kami
di http://dimelayu.com.nu