August 26, 2011

Selamat Hari Raya Aidilfitri....!

Selamat Hari Raya kpd semua teman² khususnyer pembaca Milokaw yg beragama Islam. Kpd mereka yg memandu balik kg, pandulah dgn berhati² (pringatan utk diri sendiri gak), kpd yg dah berada di kg, jgn main mercun byk²...main sikit² xper. Per² hal tanggung sendiri.

Card Raya youtube diatas ni special sebb dilukis oleh Amin, ex-MMU student, salah sorang teman/kenalan aku.......bersama company nyer. So, tak payah hantar kad bersetem bagai, upload dlm blog camnie sudah....jimat pun jimat. Zaman cyber la katakan. ~ Lawak btoi suara penyanyi video ni....he³


OK, yg diatas ni plak lagu Sudirman - Balik Kampung......enjoy the song...! Tapi besok aku masih keja..... :( Pas keja baru bleh cauuu....sob...sob. Jgn sedih. Ptg ni pun silap² berbuka sorang² cuz adik aku ckp nak balik Phg ptg nie......Waaarghh..aku sorang² la ari ni n besok............. :(

No comments: