September 15, 2011

Ngeri: Jom Makan Kaca!

Aper? Makan kaca?? Biar rambutan...........! (Asyik betik jer, sesekali ubah buah lain plak). Well, makan kaca aku tak tau, makan keropok lekor aku tau la. Tapi, jgn tak percaya....ada org yg makan kaca. Sapa? Sila baca artikel ni sampai habis.

Gambar diatas ni adalah gambar lelaki yg mempunyai kelebihan boleh makan kaca/glass dari negara India. Mungkin dah takder benda lain kot dia nak makan, lagipun negara India memang terkenal dgn mcm² benda pelik dan aneh...selain kemiskinan yg teruk. Jadi kaca pun kaca lah...hentam sajalah. Yg penting rangup.

TAPI AWAS, jgn plak anda memandai² nak cuba aksi terlarang nie....takot nanti keluar berita tv dan harian metro plak "Lelaki/perempuan tercekik dan tercedera akibat makan kaca." Pakcik ni xper, cuz dah 15 tahun dia makan kaca n no side effect. Long term effect aku tak tau. Tu kena tanya doctor.

Video kat bawah ni adalah aksi pakcik ni ketika makan kaca. Enjoy the show.

No comments: