October 11, 2011

MMU Convocation yg Ke 12

Seperti tahun yg sudah², seawal sebelum subuh aku & kengkawan opis dah kena berada di MMU bagi menjayakan majlis konvokesyen university. Dari hari Sabtu hinggalah hari nie. Tu yg bleh ambil gambar² nie...cuz lepas breakfast n sementara tunggu lunch kami duduk sekali tengok function nie. Cuma mengantuk tak bleh tahan cuz kena bangun pepagi lagi.




Gambar ni dari tingkat atas. Grand Hall MMU ni ada 2 tingkat...kiranyer boleh memuatkan beribu org dlm satu masa. Tapi memandangkn camera aku amat canggih, makanyer wajah cancellor MMU iaitu Siti Hasmah yg duduk di tengah tu pun x nampak. Yg nampak cuma kepala kawan aku. OKLa, hari ni semua staff yg terlibat dgn majlis convo dpt halfday.....so, blehla balik awal n hilangkan mengantuk 4 hari berconvo ni...ZZZzzz

No comments: