December 15, 2011

Tragedi Yang Tidak Diingini

Opss....!! Kalaulah memang real gambar kat bawah yg pertama ni, memang sungguh² malapetaka. Mana tidaknyer, nak gerak n lari pun memang x boleh. Pasrah ajer. Manakala gambar kedua tu plak...budak² kecik memang comei, tapi kalau main cat mcm ni...memang nak kena tempeleng ngan mama atau ayah! (btol ke? aku ckp jer) Lagi² plak....cat yg susah nak cuci.



Halamak....salah landing laa...........byk plak buaya yg beratur, lagi² plak time lunch hour mcm nie. Ohh....oh...mcm mana nie??? Berebutlah mereka.........!

No comments: