June 06, 2012

Lelaki Gay Bunuh Kekasih

Pelakon lucah dibawah ni telah membunuh kekasihnya seorang pemuda chinese. Mungkin dia ni biseksual........bukan gay. Perempuan lelaki semua dia sebat. Kita pun banyak baca kisah lelaki yg sudah bermakwe, bertunang, dan berumahtangga tapi memiliki kekasih lelaki tanpa pengetahuan pasangan mereka. Kalau dalam pengetahuan pasangan dan kluarga confirm kepala tu kena hempuk....tak pun kena campak ke loji pembuangan sawit....! ~ kenapa sawit ek.......? Tak kisahlah loji apa pun. Yg penting Gay, Biseksual, Lesbian, Fondan dan bermcm² lagi spesis ini adalah bertentangan dgn fitrah asal kita yg dilahirkan normal, bersih, lurus, lagi suci-murni.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

 Magnotta

BERLIN, Jerman – Seorang aktor porno yang digelar ‘Orang Gila Kanada’ kerana membunuh dan mengerat seorang lelaki lain dihadapkan ke sebuah mahkamah di sini semalam.

Pelakon lucah berkenaan, Luka Rocco Magnotta memberitahu, dia tidak akan mencabar proses ekstradisi bagi membawanya pulang ke Kanada.
“Dia dibawa ke hadapan seorang hakim yang mengesahkan penangkapan tersebut,” kata jurucakap pejabat pendakwa raya awam di sini, Martin Steltner.

“Suspek kemudian memberitahu dia tidak akan mencabar proses ekstradisinya,” tambah jurucakap berkenaan.
Menurut Steltner, Magnotta, 29, yang ditangkap di sebuah kafe Internet di ibu kota Jerman di sini kelmarin, akan dipindahkan dari lokap polis ke sebuah penjara.

Lin Jun

“Proses mengekstradisi Magnotta kini lebih mudah dan cepat kerana dia bersetuju untuk tidak mencabarnya,” ujar Steltner.
“Namun, dia boleh menukar fikiran,” tambahnya.

Pihak berkuasa Canada percaya Magnotta membunuh seorang pelajar China dengan menggunakan pencungkil ais dan mengerat mayat mangsa sambil merakam perbuatan kejam tersebut.
Laporan awal menyebut, mangsa, Lin Jun yang berusia 33 tahun ialah kekasih Magnotta.

Kes tersebut terbongkar selepas beberapa bahagian badan mangsa dihantar melalui perkhidmatan mel ke beberapa pejabat parti politik di Ottawa. - AFP - Kosmo

No comments: