July 23, 2012

The Amazing Spiderman

Citer Spiderman ni memang best. Aku tgk sehari sebelum puasa. Memang puas ati. Maybe sebb aku suka tgk movie kat pawagam? Tak jugak......kalau citer tak best memang aku ckp jer x best. Dan tiketnyer lebih murah dari Ice Age 4, hanya RM18 utk dua org. Cam biasa tempat favourite GSC Alamanda, sebb kerusi, screen dan segalanyer baru...belum buruk mcm sesetangah pawagam. lol.

Nampak mcm aku suka tgk wayang, sebenarnyer kdg² jer, kat rumah plak aku memang jarang tgk movie atau cd......dua bulan sekali pun payah. Jadi tak pelik kalau suka layan citer kat panggung wayang. Kpd yg minat citer aksi dan khayalan bolehla layan citer spiderman nie. Tp bulan posa ni mlm² nak terawih, jadi pilihla masa yg bersesuaian............


No comments: