September 05, 2012

Solo vs Dah Kahwin

OK. Dipagi yg damai ini, aku nak sajikn pembaca dgn gambar ayam dibawah yg aku cilok dari fb. Bukan sajikan dgn Ayam Goreng tau. Kat mana aku nk cari ayam goreng pepagi mcm ni..? Nak menggoreng? Lagilah malas. Korang goreng atau beli sendiri jerla kalu teringin nk makan ayam goreng......x gitu? Out of topic.

Btol ke pempuan akan gemoks after marriage? Ntahlah...aku tak berani nk komen cuz kedua² nenek n mak aku maintain jer slim lepas nikah....cuma berisi sikit.......wpun melahirkan anak ramai. So, aku rasa ikut gen kot, kalu dari baka atau keturunan gemuk maka mudahlah gemuk kot? Entahla.........TAPI part boys tu maybe btol, ramai jer aku tengok pala botak pas kawen.....kalu tak botak sebb rambut gugur, botak sebb sengkek berabis duit utk bini yg byk songeh nak mcm².....hehehe.


No comments: