October 15, 2012

Gaduh Isteri Terjun Bangunan

Hanya Allah SWT shj yg tahu aper yg dilalui oleh wanita ini. Bagaimana tekanan yg dihadapi dan selama manakah dia telah menderita. Sebagai org luar dan tidak mengenali mangsa kita hanya mampu mendengar dan mengambil pelarajaran dari kejadian ini. Jika kita merasakan tidak punya sesiapa lagi disaat dihimpit kesedihan dan kekecewaan, ingatlah Allah SWT sentiasa berada disisi. Dialah sebaik² Pendengar dan Penolong.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

KUALA LUMPUR: Akibat mengalami tekanan dipercayai selepas bergaduh dengan suami melalui telefon, seorang wanita berusia 37 tahun maut selepas terjun dari tingkat enam dalam kejadian di Kondominium Suria Kinrara, dekat Puchong, di sini, kelmarin.

 Gambar Hiasan

Kejadian kira-kira jam 8 pagi itu, mangsa yang mempunyai seorang anak berusia empat tahun nekad terjun dari bangunan itu akibat tidak tahan dengan masalah yang dihadapi.

Sumber berkata, seorang rakan mangsa cuba menghalang wanita itu dari terjun, namun tidak berjaya.

“Mangsa cedera parah di bahagian badan sebelum dibawa ke Pusat Perubatan Universiti Malaya (PPUM) namun meninggal dunia pada jam 8.30 pagi ketika menerima rawatan,” katanya di sini, semalam.

Sementara itu, Timbalan Ketua Polis Daerah Serdang, Deputi Superintendan Lam Chien Fei berkata, kes itu diklasifikasikan sebagai mati mengejut. - myMetro

No comments: