March 15, 2013

Lelaki Tak Reti Pakai Seluar?

Bukan semua. Di Malaysia masih waras. Nak kata fesyen ke atau apa style aku pun x tau? Yg pasti nampak tidak bijak dan buruk. Tu pandangan jujur aku. Gambar ni aku ambil dari asiantown. Byk lagi gambar yg lebih teruk dari ni, at least mereka dibawah ni masih ada seluar berlapis², gambar yg lain² tu failed. Dan tak layak untuk di upload dalam Milokaw yg comel ini.











2 comments:

Anonymous said...

ntah pape tah fesyen mcmni..huduh sungguh

Suzi said...

ni lah antara fesyen mengarut abad ini. smoga tak terpengaruh.