July 18, 2013

SiComel Mengantuk Tidur Ternganga


Kemalasan melanda....! Lama sgt aku tak update Milokaw ni. Sebb? Terlalu byk sebb.....semuanya personal n family. hehe. SEBENARNYER aku malas dan takder masa nak update. Dan aku sangatlah mengantuk waktu menaip ni...Tuhan saja yg tahu, biasalah pepetang camni...sejuk dan puasa. Kira bagus la aku tak tidur di tempat keja? Masa berniaga hari tu pantang waktu lunch hour, bukannyer aku pegi makan tapi pegi tidur di surau. Penat dan tak cukup rehat.

OK, bercerita pasal sebb, hari tu aku ckp buka gerai burger bakar kan? Sekarang aku x jual dah, hanya kakak aku jer yg teruskn bisnes tu. Insyaallah, aku akan usahakan bisnes lain. So, kalau korang teringin makan burger bakar jgn lupa utk datang ke gerai kakak aku tu.

Sejak jadi isteri org ni kehidupan aku x byk berbeza. Cuma yg berbeza kurang tidur dan rehat. Sebb terpaksa tumpukan sedikit perhatian kpd rumahtangga katanyer. Tgjawab dah bertambah. Bukan utk diri sendiri sorang jer, tapi utk suami jugak perlu diurus dan dijaga. Dah namapun rumahtangga kan? Ah..tak payahla citer lelebih. Simpan sikit utk diri sendiri.

Dikesempatan ini aku ingin mengucapkan selamat menyempurnakan ibadah puasa kpd seluruh umat Islam didunia. Terutama pembaca kesayangan aku...korang la, sapa lagi. "Walaupun rupamu tidak ku kenal..tetapi lubang hidungmu tetap menjadi pujaan hatiku.." - sekali skrip filem P.Ramlee daa. Dah, Macam²lah kau, P Ramlee lah, S Ramlee, Z Ramlee, Ramlee Burger. Jgn mengarut.

OKlah stop sini dulu Insyaallah bertemu kembali dilain waktu.

No comments: