December 06, 2013

Tiga Lamborghini Mewah Hangus di Seremban

Lihat!! Bagaimana Allah SWT mengambil kembali nikmat yg dipinjamkan kepada kita. Sekelip mata! Dalam bersuka-ria dan gembira di ambilnya kembali. Innalillahi wainna lillahirojiun.

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

SEREMBAN - Tiga kereta Lamborghini hangus terbakar dalam kemalangan di Kilometer 259 Lebuh Raya Utara-Selatan (Plus) dekat Seremban, pagi tadi.

Tiga buah kenderaan Lamborghini mewah yg telah hangus terbakar

Menurut sumber, kemalangan melibatkan kereta milik warga Singapura yang sedang berkonvoi dari negara itu ke Kuala Lumpur.

Dalam kejadian kira-kira jam 9.57 pagi itu, kereta ketiga daripada lima kenderaan itu dipercayai terbabas dan melanggar pembahagi jalan di lebuh raya sehingga menyebabkan dua kereta di belakang merempuh kereta itu.

Tiga buah kenderaan Lamborghini mewah yg telah hangus terbakar

Lamborghini sebelum hangus dijilat api sejurus selepas kemalangan berlaku.

Akibat rempuhan itu, berlaku kebakaran melibatkan ketiga-tiga kereta itu. Sementara itu, memetik laporan portal tempatan Pengarah Jabatan Bomba dan Penyelamat Negeri Sembilan, Norazam Khamis berkata, dua jentera bersama 14 anggota tiba kira-kira tujuh minit kemudian.

Tetapi tiga kenderaan terbabit hangus terbakar. Bagaimanapun, katanya semua pemandu dan penumpang sempat menyelamatkan diri. - sinarharian

No comments: