January 28, 2014

Coklat Terbesar Dunia Tahun 2011

Sebagai seorang penggemar coklat, gambar Think Big, Eat Smart ni memang sangat menggoda pada pandangan saya. Mengikut rekod dunia, coklat terbesar ini dibuat pada 13 Sepetember 2011, di Chicago USA. Nampak sedap kan? Kalau nak makan tanpa was-was kenalah coklat yang ada tanda halal atau dibuat oleh umat Islam yg concern akan bahan-bahan halal dan haram. Kalau tak, pandang dan tengok sajalah macam gambar ni.







 

No comments: