August 27, 2014

Semangat Kerja

Hai pembaca Milokaw yang tersayang..(aku sayang korang, percayalah) hari ni aku belum update sebarang storymory sebab seharian sibuk. Kononnya. Bukan sebab banyak kerja, tapi siapkan kerja. Tak seronok pula kerja bertangguh jadi lebih baik selesaikan. Hasilnya, aku langsung tak membaca news apa-apa hari ni di office. Bagus kan.....itulah yg sebaiknya, ini tak baca gossip saja....apa nak jadi? Bisik hati puan Milokaw, memarahi diri sendiri.

Sekarang baru nak mula membaca. Insyaallah kalau rajin atau datang semangat kuda rajin aku upload atau update posting apa-apa.

No comments: