February 07, 2015

Padah Suami 'Like' Gambar Perempuan di Instagram

Hanya kerana si suami menekan butang 'Like' gambar perempuan cantik di laman Instagram, seorang wanita telah mengamuk di ruangan komen gambar perempuan tersebut.

Gambar tersebut yang dipos oleh laman Instagram milik MSU University memaparkan aksi penuntut sebuah Institusi Pengajian Tinggi itu yang menyertai aktiviti berbasikal.


Sorang wanita tiba-tiba muncul dengan komen “Abang like?” Ini kerana dipercayai suami beliau telah 'like' gambar tersebut yang membuatkan wanita itu mengamuk sakan diruangan komen.

Berikut adalah petikan dari komen wanita berkenaan.

“Abang memang suka kan ‘like‘ betina-betina gedik budak IPT macam ni, miang punya jantan!! Ingat bini kat umah bang.


“Perangai kau ni memang tak berubah kan? suke betina gedik macam ni, better ko buang like kau tu sebelum aku mengamuk lebih teruk!!. “Dasar kaki betina!!,” tulis wanita tersebut tanpa memperdulikan orang lain. - Siakapkeli

No comments: