June 06, 2017

Kapsul Manjakani Suzha Aura Label Baru

Seperti yg pernah akak milokaw coretkan pada March 2017 yg lalu akan kongsikan new label Kapsul Manjakani Suzha Aura ni, dibawah adalah gambar² label baru. (Sebenarnya dah tak baru sebab dah beberapa bulan kan, lambat bebenor share kat blog ni..)

Kepada kakak², adik², puan² yg manis lagi cantik dan bergaya kalau nak order kapsul Manjakani 100% asli tanpa campuran ini bolehlah hubungi akak suzi aka sis suzi 012-2850957. Harganya RM10 cod. Kalau pos RM17 semenanjung dan RM20 Sabah/Sarawak. Jangan lupa hubungi akak.:):)