June 06, 2017

Kapsul Manjakani Suzha Aura Label Baru

Seperti yg pernah akak milokaw coretkan pada March 2017 yg lalu akan kongsikan new label Kapsul Manjakani Suzha Aura ni, dibawah adalah gambar² label baru. (Sebenarnya dah tak baru sebab dah beberapa bulan kan, lambat bebenor share kat blog ni..)

Kepada kakak², adik², puan² yg manis lagi cantik dan bergaya kalau nak order kapsul Manjakani 100% asli tanpa campuran ini bolehlah hubungi akak suzi aka sis suzi 012-2850957. Harganya RM10 cod. Kalau pos RM17 semenanjung dan RM20 Sabah/Sarawak. Jangan lupa hubungi akak.:):)





Yang hijau tu pula adalah Kapsul Patawali Asli atau Akar Seruntun. Hanya RM13 sebotol, pos RM20 (13+7). Patawali ini seperti panadol, yg mana elok utk demam. Disamping itu elok juga untuk darah tinggi, kencing manis, dan beberapa penyakit lagi. Orang tua² dulu mengamalkan patawali ini makan begitu saja pahitnya jangan cakap lah...teramat pahit (akak dah try), dgn izin Allah bila masuk hutan nyamuk pun tak gigit.

Dibawah adalah tempahan cod sebanyak 50 botol yang telahpun dihantar baru² ini. Sesiapa yg nak borong mcm dibawah ni bolehlah call atau whatsApp akak ya.


No comments: