November 01, 2017

Riadah di Setia Ecohill Park, Semenyih

Dah lama akak milokaw tak menulis di Milokaw.blogspot ni. Kesian blog ni, kesepian nampaknya. Entah masih ada pembaca atau tidak. Pun begitu akak tetap teruskan menulis bagi melampiaskan idea yg sekian lama terpendam dek kerana kemalasan dan sibuk dgn urusan duniawi.


Baru² ni akak pergi ke rumah kakak akak di Ecohill, Semenyih, mcm biasa weekend selalu lepak dirumahnya bersama mak. Petang tu kami ke Setia Ecohill Park tempat beriadah dan berjogging bagi penduduk di kawasan tersebut. Cantik. Sempatlah akak ambil sikit gambar untuk disimpan dlm blog ni. Bagi sesiapa yg tinggal berdekatan Ecohill ni bolehlah datang kesini. Tenang, berangin, dan happening. Pengunjung memang ramai....tapi jgn risau, masih selesa utk beriadah. Bawah ni gambar² mak, kakak, adik lelaki, dan anak² saudara akak.






Macam mana, Menarik tak? Menarik kan....sebenarnya byk lagi view yg lawa², boleh datang dan ambil sendiri gambar dan tengok puas². Harapkan akak Milokaw ni yg ambil dan kongsi gambar byk², memang malas lah :)

No comments: