February 22, 2018

Iklan Facebook Akak Milokaw Didn't Approved?

Adoi doii doi. Tak tahu nak cakap apa, nak marah ke, nak geram ke, atau nak pasrah dan redha saja. Ya, mestilah kena pasrah kan. Akak ni dah lah lama tak update Milokaw ni, tetiba update luah perasaan pulak kan.

Selama ni dah berbulan-bulan akak iklan berbayar Kapsul Manjakani Suzha Aura di facebook tak pernah pula Mark Zukerbeg dan teamnya rejected iklan tu, tiba² lah semalam dia reject? Sebab tak ikut rules & regulations katanya. Ada unsur² seks katanya. Ok, ya di akui Manjakani ni elok untuk rapatkan otot  organ wanita, tapi selama ni kau approved jer iklan akak? Ha, cuba pembaca tengok bawah ni, dah ramai yg like kan dan komen kan? Itu hasil iklan facebook lah. Baru sekarang lah kau nak reject iklan hakak. Ishh--ish macam² lah kau jutawan Mark Zukerberg.


Selama ni dah banyak duit akak habis untuk iklan, (masyukk pon banyakkk). Nasib baik balance RM12 jer dalam akaun facebook tu. Kalau ratus-ribu-riban mau nangis akak rakyat marhaen ini.

So, memandangkan dah tak di approved, nampaknya back to old styles, kembali beriklan secara percuma seperti dulu. Hanya masuk group² jualan dalam facebook. Tak apalah, nak buat macam mana kan? Itupun ok apa, sebelum iklan berbayar dulu itulah platform yang akak selalu gunakan. Alhamdulillah, tetap ada saja customer yang order.




Ok guys, akak jual Manjakani Asli dan Patawali Asli ni murah² saja, semua golongan sama ada berpendapatan tinggi atau rendah, semua mampu milik.

Kapsul Patawali atau Akar Seruntun bagus untuk demam, darah tinggi, diabetes / Kencing Manis, gatal-gatal. Sakit badan, batuk, sakit kepala, dan bermacam khasiat lagi untuk kesihatan.

Manakala Manjakani tu pula sangat baik untuk dalaman wanita. Masa berpantang lepas bersalin pun bagus amalkan. Jika ada  masalah keputihan atau sekadar nak rapatkan organ kita pun boleh. Harga Kapsul Manjakani Suzha Aura ni cuma RM10 sahaja. Kapsul Patawali Suzha Aura RM13. Sangat murah dan berbaloi kan? Ok, jangan ragu-ragu WhatsApp akak Milokaw ya.... Call / WhatsApp www.wasap.my/60122850957

No comments: